Скандально відомий екс-чоловік Христини Орбакайте знову одружився: як виглядає молода обраниця чоловіка

Як виглядає та чим займається юна обраниця Байсарова.

51-річний російський бізнесмен Руслан Байсаров, колишній цивільний чоловік співачки Крістіни Орбакайте, знову одружився.

Весілля з чеченкою Алмат

Він зіграв весілля з 18-річною моделлю з Чечні на ім’я Алмат. Свято відбулося ще 30 грудня. Різниця між новоспеченими чоловіком і дружиною становить понад 30 років!

Якщо посилатися на російські ЗМІ, на даний момент Байсаров одружений на чеченській красуні Мадіні, яка народила йому двох синів. Алмат же називають шостою дружиною бізнесмена.

Новоспечена Байсарова неймовірно виглядає і схожа на витвір мистецтва!

Нагадаємо, першою офіційною дружиною Байсарова і матір’ю його доньки Камілли була фотомодель Тетяна Ковтунова. Кажуть, її він кинув заради Христини Орбакайте. Пара була разом близько шести років, співачка народила сина Дені. Після скандального розлучення колишні коханці судилися через сина. Руслан наполягав, щоб хлопчик жив з ним, як і дочка від колишніх відносин. Христина ж наполягала на тому, що колишній чоловік неодноразово вирішував проблеми з коханою фізичним насиллям.

Орбакайте з колишнім чоловіком.

Потім Байсаров закрутив роман з моделлю Аліною Цевіной, яка народила йому сина Елмана. Після розставання хлопчик залишився жити з батьком. А місце Аліни в розкішному будинку бізнесмена в Підмосков’ї зайняла інша модель Юлія. Вона подарувала Байсарова доньку Далі.

Другою законною дружиною бізнесмена стала Мадіна Гайтаева, яка народила йому двох синів.

До речі, Байсаров входить в список 200 найбагатших бізнесменів Росії. У 2018 році його статки оцінювалися в 900 мільйонів доларів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.