На серце поп-діви Тіни Кароль з’явився новий кандидат: Дан Балан не знаходить собі місця від ревнощів

Пам'ятаєте, як Тіна приревнувала Дана до учасниці? Настав час реваншу!

Шоу “Голос країни”, яке транслюється на каналі “1 + 1” є реальним шансом для багатьох простих людей пірнути у світ шоу-бізнесу та продемонструвати свої таланти на усю Україну. Адже у не кожного є гроші на продюсера, агента та активне просування своєї творчості. Але багато у кого є таланти, які необхідно почути глядачам.

Будівельник з Львівщини на музичному шоу

Будівельник з Львівщини, Петро Чернишенко, вразив зіркових тренерів телевізійного шоу “Голос країни” своїм неймовірним та сильним вокалом. Він заспівав “a great big world-Say something”. Це одна з найтрендовіших композицій серед молоді на даний момент.
Він вступив у п’ятому ефірі шоу “Голос країни-11”.

Хто такий Петро?

24-річний Петро Чернишенко родом з міста Самбір. Все своє життя чоловік працював ким завгодно, але не артистом. Чоловік, коротше кажучи, заробітчанин. Так, після строкової служби був патрульним на одному з кордонів з Польщею, а потім – поїхав на заробітки за кордон, і штукатурив стіни в Бельгії. У житті молодого та талановитого хлопця музика завжди займала особливе місце. Він сам пише пісні, навіть записав альбом, де на початку композицій читає уривки з власних віршів.

За словами майбутньої зірки, під час останньої поїздки на заробітки в Польщу, він змушений був провести двотижневу обсервацію і тоді гостро відчув, що для нього дійсно важливо в житті. Саме тоді він зрозумів, що хоче пов’язати своє життя з музикою. Петро не може жити без неї, і знаходить час поспівати навіть після важкого трудового дня.

Тіна Кароль була у захваті від виступу та оцінила старання зірки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.