Олег Винник пригадав сина та зворушливо висловив теплоту батьківських почуттів: “Серце батьківське все знає”

Родина Олега Винника - це справжня тема табу для всіх журналістів. Проте, артист сам, того не помічаючи, завжди дає натяки на свої почуття до рідних.

Олег Винник – справжнє відкриття української естради. Його пісні назавжди лишаються у серці слухачів, а образ співака підкорив не одну жінку-прихильницю. Як і кожен артист, Олег намагається зберігати навколо себе вуаль таємничості та ніколи не розповідає деталей про свою родину.

Фото молодого Олега Винника. Світлину взято на просторах мережі.

Тим не менш, таємниці Винника навпаки викликають все більший інтерес до його персони. Прихильники та журналісти намагаються дістатися правди: про кого ж піклується співак та хто охороняє його побут. Особливо цікава тема стосунків Олега Винника з його дітьми.

Нещодавно серцеїд спровокував нову хвилю дискусії, заспівавши пісню, присвячену батьківським почуттям. Трек називається “На щастя” і він зазвучав у комедії про весілля, де Олег зіграв камео.

Олегу Виннику заради кіномистецтва довелося під час зйомок чергової частини комедії “Скажене весілля” опанувати новий інструмент. Фото взято на просторах мережі.

У композиції артист оспівує батьківські почуття, які переживають найрідніші люди, коли відпускають доньку або сина заміж, а також присвятив слова дітям:

“Молодий із молодою доньку народіть та й сина
Серце батьківське все знає як нелегко відпускати”, – заспівав Олег

Олег Винник співає про батьківські почуття. Кадр взято з комедії “Скажене весілля”

Проте, про своїх дітлахів артист не поспішає розповідати. Вважається, що в Олега є син, який народився у 2004 році. Хлопець займається плаванням та проживає у Німеччині, як колись і сам Винник. Щодо дружини, то все вказує на те, що співак має стосунки зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко, яка виступає під псевдонімом Таюне.

Олег Винник публічно натякнув на стосунки з Квіткою Таюне
Олег Винник з дружиною Таїсією Сватко. Фото взято на просторах мережі.

Дізнайтеся про цю пару більше у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.