Вони живуть у розкоші, а їх мами залишилися жити в бідноті: Олег Винник, Віктор Павлік, Ані Лорак та інші

З якої причини багаті знаменитості полишили своїх матерів у селі та злиднях?

Мама Віктора Павліка

Мама Віктора Павліка.

Артист поділився, що у його мами крихітна пенсія – від 1300 до 1500 гривень. З цих грошей вона щомісяця віддає 800 гривень за газ, а на їжу витрачає максимум 200 гривень. Павлік пояснив, що 81-річній мамі цих коштів вистачає, адже вона живе одна і їсть дуже мало.

Віктор Павлик зізнався, що з пенсії вона “назбирала собі на похорон”. Ніякої допомоги від рідних Олександра Григорівна не приймає. Знаменитий син лише зрідка поповнює мамі мобільний рахунок і навіть це робить потай від неї.

Мама Олега Винника

Мама Олега Вінника.

Олег з великою вдячністю згадує своїх батьків – простих сільських трудівників, які все життя прожили у селі Червоний Кут. З особливим теплом говорив про маму, яка з дитинства намагалася розвивати в тих умовах його співочий талант і колись, замість мотоцикла купила йому гітару.

У мами Олега були проблеми із зором. Заробивши досить коштів в Німеччині, де Винник працював солістом мюзиклів, він зміг оплатити операцію. Там жінка і померла у віці 80-ти років два роки тому.

“Мені півжиття потрібно було прожити, щоб заробити грошей в Німеччині і зробити там мамі операцію. Коли вона побачила світ, я був найщасливішою людиною на світі”, – розповідав Олег.

Ані Лорак

Ані Лорак з мамою.

Віддані фанати артистки знають, що вона виховувалася в інтернаті. Кароліна (справжнє ім’я Ані Лорак) була третьою дитиною в родині. Після розставання з чоловіком її мама не змогла забезпечувати дітей і відправила їх до відповідної установи. Незважаючи на те, що дитинство майбутньої зірки було важким, вона змогла пробачити матір. Артистка підтримує близькі стосунки з матір’ю. Жінка досі живе у Чернівцях, там де колись виховувалася Кароліна і на життя не жаліється.

Схожі статті