Марічка Падалко святкує 45-й день народження: де живе та чим займається зірка “ТСН” поза екранами

Марічка Падалко — турботлива мати, любляча дружина, слухняно доньку та професіонал свого діла. Привітаємо улюблену ведучу з днем народження!

Вона народилася в сім’ї перекладача і викладача іноземних мов. З самого дитинства батьки готували Марічку до вступу на факультет англійської філології. Дівчинка навчалася у спеціалізованій школі і займалася з репетитором, яким був університетський викладач.

Перші кроки до журналістики

Архівна світлина.

Свої перші гроші Марічка Падалко отримала за переклад інструкції з англійської мови.  Заробіток юної Марічки склав 30 доларів. Визначене батьками майбутнє змінила американська програма з обміну студентами. Марічка Падалко змогла пройти навчання в США. Свій перший журналістський досвід Марічка отримала саме в Штатах. Дівчина опублікувала деякі матеріали в одній з місцевих газет.

Родина ведучої

Діти, усі як один, схожі на зіркову маму.

Про першого чоловіка Марічка не розповідає колегам, бо журналіст уявляє, чим все може закінчитися. Відомо, що ведуча 15 років була з ним у шлюбі. Другим чоловіком телезірки став Єгор Соболєв, журналіст і депутат партії “Самопоміч”. У 2007-му році у пари народився син Михайло і через рік на світ з’явилася дочка Марія. У 2010-му році родина поповнилася ще однією дитиною – Катериною.

Тверда позиція

У 2015-му році Марічка Падалко вигнала з дому чоловіка – депутата Єгора Соболєва. Причиною стало несумлінне виконання політичного боргу. Про це потерпілий поскаржився на своїй Facebook-сторінці. Як Єгор написав у своєму пості, критика і тиск з боку подружжя не дозволили йому залишитися вдома. Марічка була вкрай незадоволена діями партії, до якої входить її чоловік. Вона заявила чоловікові, що більше не пустить в гості членів фракції, які не голосували за антидискримінаційні слова.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.