Померли дуже рано: хто з популярних акторів культового серіалу “Бідна Настя” раптово пішов з життя

Хто з героїв культового серіалу покинув нас дуже рано?

Загадкова смерть Осипова

Олексій Осипов

Російський актор театру і кіно Олексій Осипов став відомим завдяки ролі Микити Хворостова, конюха барона Корфа з популярної багатосерійної костюмної мелодрами “Бідна Настя”. Крім того, Олексія можна було бачити в серіалах “Бандитський Петербург”, “Ментовські війни” і “Таємниці слідства”.

Високого і м’язистого актора з мужнім обличчям охоче брали на ролі охоронців і бандитів, проте прославився Осипов завдяки іншому амплуа. У серіалі «Бідна Настя» він постав в образі конюха – простого і чесного хлопця, схожого на билинного богатиря і безнадійно закоханого в головну героїню.

Олексій Осипов трагічно загинув 13 лютого 2013 року. Разом з подругою Ольгою він відправився погуляти на Фінську затоку. Вони прогулювалися по березі, незабаром дівчина замерзла і пішла в машину, а Осипов залишився на березі. За її словами, він хотів трохи побути один. Але актор не повернувся. За фактом зникнення було порушено справу. Актор був оголошений у розшук, як зниклий безвісти. Пошуками Осипова займалися поліція, друзі і знайомих артиста.

22 липня 2013 року тіло Олексія було виявлено у дамби в районі міста Ломоносова. 24 липня – офіційно упізнано родичами. Причина смерті актора донині залишилася нез’ясованою. Версія про самогубство була категорично відкинута його родичами.

Олександр Шаврін

Олександр Шаврін

Прощання із заслуженим артистом Росії Олександром Шавріним відбулося 2 січня 2018 року.
Він пішов з життя в 57 років в суботу, 30 грудня. Причиною смерті стала важка тривала хвороба.  Уточнюється, що Олександр Шаврин був одним з провідних акторів театру. Його відспівування відбулося в храмі Малого Вознесіння.

Олександр Шаврін помер через два тижні після свого дня народження, яке пройшло 16 грудня. У його портфоліо безліч різнопланових образів, які він створив на театральній сцені. Артист також запам’ятався глядачеві по ряду кіноробіт, в тому числі по телепроекту “Бідна Настя”, де його партнерами по знімальному майданчику були Олена Корікова та Сергій Астахов.

Схожі статті