Могилевська, Кароль та інші зірки, які не дивлячись на свій статус порпалися у смітнику: гроші не пахнуть

Чи ставалося з вами таке, що ви випадково виконали коштовно річ у смітник, а потім шукали її? З героями статті таке ставалося.

Тіна Кароль

Популярна українська співачка Тіна Кароль зізналася, що її в житті їй доводилося порпатися на смітнику. Про такий свій неприємний досвід зіркова красуня розповіла під час зйомок телешоу “Хто зверху?” на Новому каналі. Однак, як виявилося, співачка не бомжувала і не переживала жахливі злидні. На відчайдушний крок Кароль пішла заради мистецтва. Співачка на столичному сміттєзвалищі знімалася в кліпі. Більше того, ідея вибрати саме таку локацію належала самій артистці. В той час, коли жінка порпалася в смітнику, її знімали різні люди на камери. Щоб додати відеокліпу природності, співачка також не робила грим і зачіску, і постала в кадрі яка є.

Співачка вважає, що кліп вийшов насправді незвичайним. Схоже, що оцінили роботу і шанувальники творчості співачки, адже відеокліп на пісню “Зачем я знаю”, заради якого Кароль і зважилася на такий експеримент, набрав більше п’яти мільйонів переглядів. Люди знайшли в історії відчаю і болю тендітної героїні кожен щось своє.

Павло Зібров

Павло Зібров розповів, що одного разу помилково викинув сміття 350 доларів. Співак вчасно схаменувся та прийнявся пірнати у смітник та перебирати усе сміття з дна, щоб знайти свої гроші. Каже, що тоді навіть мав досвід спілкування з безхатченками, які були впевнені, що Зібров уже нічого там не знайде. Однак співак гроші знайшов і більше такого досвіду не мав.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська віддала своїй свекрусі багато брендових речей та діамантових прикрас. Справа в тому, що жінка мала піти з дітьми на прийом до колишнього президента України Віктора Ющенка. Але одяг був складений у чорні сміттєві пакети. Жінка переплутала та  викинула одяг на сміття. Порпатися було пізно. Одяг та діаманти так і не знайшли.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.