Стало відомо завдяки кому Марічка Падалко стала телеведучою: протекцію зробила дуже впливова жінка

Марічка Падалко - безумовно стала народною ведучою. А чи знали ви, що у неї на початку кар'єри навіть не було профільної освіти?

Хто не знає Марічку Падалко – той взагалі не дивиться телевізор. Ведуча стала справжньою улюбленицею українців, а її професіоналізму можуть позаздрити навіть закордонні журналісти.

Телеведуча Марічка Падалко
Телеведуча Марічка Падалко. Фото взято на просторах мережі.

У кадрі жінка завжди відпрацьовує на 100%: бездоганна дикція, готовність до нестандартних ситуацій, позитивний настрій та добрий гумор роблять її ефіри особливими. Втім, мало хто знає, що жінка навіть не навчала в Україні за спеціальністю тележурналіста.

Що допомогло Марічці стати популярною зіркою телебачення?

Знали ви чи ні, нині популярна ведуча насправді навчалася на лінгвіста. Вона вивчила англійську та німецьку мови. Втім, доля склалася так, що випадок звів її з журналістами.

Марічка Падалко розповіла про свою реабілітацію
Марічка Падалко працює у кадрі студії телеканалу “1+1”. Фото взято на просторах мережі. 

Склалося так, що сусідкою Марічки у 1990-х роках була вже на той час популярна гімнастка з Донецьку Лілія Подкопаєва. Одного разу до спортсменки приїхали журналісти з “Першого національного” – каналу, який тоді дивилася вся країна.

Комунікабельна Падалко познайомилася з представниками медіа та розповіла, що гарно володіє мовами. Це й стало початком співпраці з каналом.

Ви пам’ятаєте, яким було інтернет-покриття у ті роки. Лише одиниці мали доступ до всесвітньої мережі. Пощастило бути такою і Марічці. Саме це і стало основою співпраці з журналістами: дівчина ледь не першою в інтернеті дізнавалася рахунки спортивних матчів і швиденько повідомляла журналістам.

Робота була настільки успішною, що молодій Падалко запропонували практику на телебаченні. Цікаво, що Марічка також проходила журналістську практику за програмою Уряду США заокеаном.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.