ТОП-5 найтурботливіших татусів українського шоу-бізнесу: відомі чоловіки, чия любов до дітей вражає

Їхня життєва ситуація змусила пожертвувати своїми амбіціями та бажаннями заради дітей, і вони без міркувань це зробили.

Андрій П`ятов

Зараз чоловік виховує чотирьох дітей: старша, Дарина, займається акторською майстерністю і танцями, Мілана (середня донька) в цьому році теж приєднається до сестри в підкоренні професії актриси, а молодша, Майя, ходила на гімнастику, зараз же буде займатися танцями.

П’ятови завжди відпочивають разом. Дружина голкіпера вважає, що залишати дітей у бабусь і дідусів на час відпустки – неправильно.

Даніель Салем

У 2015 році у Даніеля народилася донька Санта-Луна. На народження дывчинки чоловык чекав цылих 15 рокыв. Про незвичайне ім`я доньки він розповідав:

“Ми вибирали між іменами Таня і Світлана, а назвали Санта-Луна”

За словами Даніеля, коли дочки виповниться 18 років він реалізує разом з нею цікавий проект – бар з назвою “Папа і дочка”.

Андрій Федоров

Андрій Федоров одружений два рази. Його перша дружина Дарина Жолдак – українська арт-критик і галерист раптово померла 17 лютого 2012 року. Вона народила Андрію двох доньок: Ярину і Іванку. З 29 серпня 2015 року чоловік перебуває в шлюбі з Ярославою Гресь. В цілому подружжя виховує чотирьох дітей. До доньок Андрія від першого шлюбу приєдналися їх спільний син Лука, і донька Ярослави від першого шлюбу – Катерина.

Арам Арзуманян

Фото родини.

Жоден лікар не міг визначити причину, чому його дружина Христина не може виносити дитину. У жінки опускались руки, вона була готова навіть піти від чоловіка через те, що не зможе стати матір’ю. Проте після років обстежень медики діагностували в дівчини схильність до розширення вен і єдине, що їй довелось зробити для здорової вагітності, – розріджувати кров.

У вересні 2016 року в подружжя народилась донька Анаіт, а за три роки – син Тигран. Останні пологи Христини Арзуманян були дуже важкими. Лікарям довелось рятувати дружину актора, тому він відмовився від мрії стати багатодітним батьком.

Василь Вірастюк

Перша дружина силача померла на гірсько-лижному курорті, залишивши йому крихітного сина. А друга дружина Інна потрапила ДТП та отримала другий ступінь інвалідності. Василь самостійно займався вихованням дітей і доглядав за дружиною.

“Після ДТП Інна отримала другий ступінь інвалідності. З таким діагнозом їй не можна працювати за комп’ютером, читати книги, дивитися телевізор. У неї регулярно трапляються напади, про які я не хочу говорити. До аварії вона досконало знала дві мови – англійську та німецьку, а тепер вона не може запам’ятати навіть імена друзів і знайомих”, – ділився Василь.

Схожі статті