Настя Каменських у відсутності концертів почала продавати речі: скільки коштує вдягнутися, як дружина Потапа

Настя Каменських до карантину, як і більшість артистів мала купу планів: концерти, гастролі, вечірки. Pараз зірка прийшла до досить несподіваного заробітку.

Настя Каменських – легендарна українська зірка. Вже багато років їй вдається утримувати найвищі щаблі у чартах, а майже кожна її пісня – хіт. Втім, карантин підкосив і її концертну діяльність.

На продюсера Потапа напав пес: як захищала свого чоловіка від тварини Настя Каменських
Настя Каменських та Потап. Фото взято на просторах мережі.

Втім навіть такі обставини не зупиняють творчу Анастасію. Тільки за цей рік співачка випустила два треки, що сколихнули всю Україну. Один – про почуття жінка оприлюднила після того, як втратила батька. За словами Каменських, вона планувала, щоб її пісню почули з нагоди 14 лютого, втім так не склалося…

Новий трек “Девочки рулят” вийшов до 8 березня. Там Настя переосмислює жіночу силу. До речі, пісня його злету, поп-діва вирішила продавати брендовий одяг.

Настя Каменських вирішила продавати брендовий одяг. Фото взято на просторах мережі.

Це не нова ідея. Співачка Тіна Кароль вже давно має свій інтернет-магазин, де продає речі, пов’язані з її творчістю: браслети, свічки, а ще популярна білявка вирішила випустити лімітовану колекцію взуття.

Настя вирішила сконцентруватися на випуску одягу.

Цікаво, що ще у 2017 році дружина Потапа вирішила продавати спортивні речі власного бренду. Ціни на костюми зазвичай вище середнього. Втім, вартість її нової колекції просто вражає.

Випускає свій одяг співачка разом з дружиною підопічного Потапа – Позитива. Продавати артистка думає мерч за передоплатою.

Якщо вам потрібна кофтина – за неї ви віддасте 2600 гривень. А, ось за футболку прийдеться заплатити від 959 гривень.

Настя Каменських продає речі власного бренду. Скріншот взято з сайту інтернет-магазину поп-діви.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.