Настя Каменських показала у якому вигляді займається домашнім прибиранням: “Без штанів, зате в черевиках”

Настя Каменських насмішила користувачів мережі вбранням та збентежила виглядом свого пилососа.

Українська популярна співачка Настя Каменських, яка останнім часом виступає під псевдонімом NK декілька днів тому випустила яскравий і зухвалий кліп “Дівчата рулять”. У якості промо до нового відеокліпу вона часто показує в мережі свої будні і ділиться порадами у дівчачому підлітковому стилі.

Прибирання без штанів і на підборах

Так, артистка продемонструвала, як прибирається у власному  будинку на вихідних. Опублікований на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram знімок викликав неоднозначну реакцію мережі – шанувальники почали активно обговорювати вбрання виконавиці та задавати нетипові питання.

Настя постала на фото в образі спокусливої ​​домогосподарки – на ній одна лише рожева футболка оверсайз з написом “grls rule” (лінійка одягу від самої співачки), а також черевики з анімалістичним яскравим принтом на високих підборах. Свої кучері співачка зібрала в дитячі пишні хвостики, а в руках вона тримає пилосос, який викликав бурхливу реакцію користувачів.

Центральний пилосос в будинку Насті викликав не менше питань, ніж її вбрання.

Кадр зроблений в світлій кухні Каменських, а сама вона стоїть біля столу, на якому можна побачити живі квіти у вазах.

“Вихідні – це часто самий насичений час. Коли хочеться встигнути все! І відпочити, і побачитися з близькими, і прибрати в будинку, і приділити час собі, і написати плани на тиждень. І ще стільки всього!” – поділилася артистка.

Подібних жартів під публікацією Насті маса.

Настя продовжує привертати увагу до свого нового творіння і не звертає уваги на добрі жарти підписників.

Схожі статті