Андрій Данилко красиво поставив на місце зухвалу Катерину Осадчу: “вагітна” ведуча вперше розгубилася у кадрі

Андрій Данилко став легендою шоу-бізнесу та єдиною знаменитістю, яка не соромиться говорити правду напряму.

Андрій Данилко став відомим завдяки своєму легендарному образу Вірки Сердючки. Починав він, як гуморист та автор монологів, творчість якого згодом переросла у пісенну. Запальні треки Сердючки стали ледь не народними та звучать на кожному застіллі.

Вірка Сердючка
Вірка Сердючка – легендарний образ Андрія Данилка. Фото взято на просторах мережі.
Вірка Сердючка – легендарний образ Андрія Данилка. Фото взято на просторах мережі.

Сьогодні артист займається іншими проектами. Зокрема він – детектив на шоу “Маска”. Не забуває також Андрій відвідувати й світські заходи. На одному з таких його зустріла Катерина Осадча – незмінна ведуча “Світського життя”.

Катя вирішила взяти інтерв’ю в Андрія в той час, коли артист вже хотів покинути захід. Осадча побачила, що Данилко прихопив морозиво з вечірки та відважилася про це запитати його.

При цьому чоловік не посоромився та сказав, що дійсно полюбляє ввечері поласувати смачненьким. Далі журналістка приготувалася продовжити бесіду, втім Андрій не був готовий до діалогу. Знаменитість напряму про це сказала Осадчій:

“Катя, не треба зараз … Я соромлюся … Музика грає, кульки ці дурні … Купа людей. Я за тиждень стільки не розмовляв, скільки сьогодні. Це не мій день”, – відбивався від запитань Каті шоумен.

Андрій Данилко відбився від запитань Осадчої. Скріншот взято з кадру передачі “Світське життя”

Після цього він поцілував Осадчу в щоку і побіг у справах. Катя лишилася стояти з мікрофоном перед камерою сама. Втім теледива не виглядала сумною або ображеною.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.