Зірка “СТБ” Григорій Решетник посунув завісу свого таємничого минулого: яка жінка ранила серце телеведучого?

Зірка намагався закінчити розмову, але журналістці вдалося дістатися цікавих деталей.

Родина телеведучого Григорія Решетника — зразок порядності та сімейного щастя. Разом з Христиною їм вдалося побудувати міцну родину і народити аж трьох прекрасних синочків. Але, як в усякої людини, в Григорія є минуле: 13 років він знаходиться у стосунках зі своєю коханою, а що було до того?

Сімейне фото Решетників.

Жінка, яка ранила Григорія

Телеведучий завітав на інтерв’ю до Маші Єфросиніної на її канал “Екзамен”. Журналістка спитала у ведучого досить цікаву річ: чи є в нього жінка, яка сильно його ранила? Відповідь виявилася позитивною. Виявляється, що до зустрічі з Христиною Григорій знаходився 8 років у стосунках з дівчиною, з якою навчався ще в школі. Шоумен не захотів називати її імені і взагалі намагався уникнути розмови про неї.

Як тільки Маша не намагалася випитати, що ж сталося між парою, Григорій не здавався та ухилявся. Єдине, що вдалося дізнатися Марії: Григорій дуже радий, що стосунки закінчилися, адже вони були дитячими та незрілими. Усі спроби молодої пари жити разом та будувати родину були марні. Більш того, телеведучий не приховує: дуже радий, що в них не було ні дітей, ні штампу в паспорті.  Також Єфросининій не вдалося дізнатися, хто кого залишив та яку саме рану нанесла дівчина на серце ведучого “Холостяка”.

Нагадуємо, що зараз Григорій таки залишається незмінним ведучим романтичного реаліті-шоу і успішно продовжує професійну діяльність на телеканалі. Нещодавно у пари з’явився третій син Сашко, якого родина не ховає від преси та ділиться знімками дитини з аудиторією.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.