Хто оточує ведучого “Сніданку з 1+1” Єгора Гордєєва? Все, що відомо про родину таємничого красеня

Як та з ким живе таємничий холостяк та зірка ранкового шоу?

Єгор Гордєєв – корінний киянин, народився і виріс в українській столиці. Про своє дитинство і родину він не розповідає в інтерв’ю.

Архівне фото батьків Єгора Гордєєва.

Одного разу тільки зізнавався, що з ранніх років захоплюється яхтингом. Тому що його дядько – професійний перегонщик яхт. З тих пір і до сих пір хлопець мріє стати капітаном яхти, і вірить, що скоро це станеться. Це й досі є головним захопленням хлопця. Поки що Єгор встиг стати тільки юнгою. Вірним другом ведучого є його лабрадор Джума.

Мати Єгора Гордєєва

Олена Гордєєва у честь дня народження чоловіка засвітилася на телебаченні та зізналася, що в дитинстві Єгор був смішним хлопчиком, багато жартував, завжди вітав її з 8 Березня і іншими святами, добре вчився і ніколи не був ледачим, досягав своєї мети. А ще Олена Іванівна розкрила дитячий секрет Єгора: виявляється, в дитинстві він мріяв стати принцом.

Дружина телеведучого

Єгор в свої 29 років – завидний холостяк. В одному з останніх інтерв’ю він зізнався, що поки не бажає зав’язувати стосунки заради відносин:

“З часом побачимо: або енергія з’явиться, або стане цікаво, або спалахне іскра – і тоді все інше буде байдуже”, – зазначив ранкового шоу.

При цьому вважає, що до амурних справах потрібно ставитися дуже серйозно, або взагалі не надавати їм значення:

“Тим більше був досвід, коли ставало боляче. Для мене це велика робота і часто, буває, лінь витрачати на це час. Інша справа – короткі історії. І приємно, і не зобов’язує”, – посміхнувшись додав Гордєєв.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.