Учасниця “Холостяка” Юлія Зайка спростувала звинувачення: чи має дівчина відношення до ескорту?

Михайло Заливако запідозрив Юлію у брехні. Мовляв підозріло багато подорожує. Що приховала Юлія?

Нещодавно учасниці головного романтичного України “Холостяк-11” довелося зіштовхнутися з дуже неприємною ситуацією. Дівчину запідозрили у тому, що вона працює в ескорті. Усім добре відомо, що уявлення про цю професію у людей різняться і, відповідно, їхнє відношення до неї також.

Михайло Заливако намагався попрощатися з Юлією Зайкою

Юлія Бельченко, яка отримала прізвисько “Зайка” через свій загадковий костюм на першій зустрічі з Михайлом, потрапила у безглузду ситуацію. Не дивлячись на те, що в дівчини складаються романтичні відносини з Михайлом і більшість аудиторії вірить у те, що дівчина переможе в проекті, вона ледь не покинула реаліті.

На це було дві вагомі причини: постійні образи та відмова їх обговорювати з холостяком і нібито нещирість дівчини. Мовляв вона приховала своє минуле. Через те, що на особистій сторінці Бельченко в соціальній мережі Instagram розміщено безліч фотографій з різноманітних куточків світу, її запідозрили у тому, що вона працює надає ескорт-послуги.

Варто підкреслити, що Заливако неодноразово говорив про те, що Instagram людини багато про неї говорить. З чим звісно можна і варто посперечатися. Холостяк на перший раз прискіпується до дівчат через зміст їхніх акаунтів і через особисті стереотипи та здогадки. На цей раз не пощастило саме Юлі.

Відповідь Юлі Бельченко в Instagram

Дівчина дуже засмутилася та змусила холостяка залишити її в проекті. Однак згодом взяла себе в руки та пояснила підписникам звідки в неї багатий досвід подорожей.

Здається, Юлії Бельченко варто замислитися, чи настільки їй хочеться дійти до фіналу та залишитися з Михайлом.

Схожі статті