Дружина Дзідзьо красномовно відреагувала на новину про розлучення: “Я звикла, що мене не має бути”

Ярослава Хома не стала приховувати правду и виклала усе як на долоні.

Нещодавно відомий український виконавець Михайло Хома розповів телеведучій “Світського життя” Катериниі Осадчій про те, що вони з дружиною Ярославою розлучаються. Варто підкреслити, що новина не є ексклюзивною, адже глядачі підозрювали, що між дружиною та чоловіком серйозні негаразди.

Деталі розлучення

Не так давно Ярослава відвідувала різноманітні інтерв’ю, у яких розповідала про образи на чоловіка. Так, мали місце і ревнощі, і відсутність підтримки, і небажання мати дітей, і багато інших питань, які потребували роз’яснення. З повідомлення про розлучення, яке надав Михайло, зрозуміло, що уся справа у дітях, яких співак не хотів заводити.

Дзідзьо з дружиною
Дзідзьо з дружиною

Спеціально для сайту ТСН.ua співачка дала коментарі та підтвердила, що вони з Михайлом дійсно розривають шлюб. За словами артистки, вона досить тривалий час з розумінням ставилася до його кар’єри, але втратила себе.

“Так, це правда, ми розлучаємося … За всі роки існування групи DZIDZIO я звикла, що мене не повинно бути. Весь цей час я ставилася з розумінням до кар’єри чоловіка, але, коли відчула, що втрачаю себе, знайшла сили почати сольну кар’єру, і зважилася заявити про те, що я не тінь, я – особистість! ” – сказала Яролава.

Також жінка додала, що зробила усе можливе для збереження цього шлюбу. Мовляв в неї немає причини відчувати себе винною.

Михайло та Ярослава не живуть разом вже 9 місяців. Варто підкреслити, що жінка останнім часом виглядає чудово, і здається, що розставання з коханим пішло їй тільки на користь.

Бажаємо Ярославі успіхів у музичній кар’єрі, міцного здоров’я та жіночого щастя, на яке вона заслуговує.

Схожі статті