Чому епатажний та гострий на слівце Сергій Сосєдов у свої 52 роки не обзавівся родиною: неочікуване зізнання

Навколо особистого життя Сергія Сосєдова ходить багато міфів. Втім, все набагато простіше.

Сучасний медіа простір не тямить себе у відсутності Сергія Сосєдова. Цей епатажний та гострий на слівце журналіст ніколи не шкодує висказувань в  адресу безталанних музикантів. І хоча його думку не завжди підтримують, її завжди готові з інтересом вислухати та прийняти.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Неоднозначна особистість Сергія Сосєдова

Сергій Сосєдов змалку викликав у людей неоднозначні емоції. На відміну від свого старшого брата хлопчик володів дивною та жеманною мімікою і багатою жестикуляцією. Повз такого хлопчини важко пройти повз і не звернути на нього увагу. Мабуть це також зіграло свою роль у феноменальній популярності музичного критика.

Його особистість створили класична музика та творчість Алли Пугачової, яку він також дозволяє собі час від часу критикувати.

Особисте життя Сергія Сосєдова

Сергій Сосєдов не приховує своєї нетрадиційної орієнтації. Однак все не так просто. Ще 10-20 років тому спільноту ЛГБТ не підтримували так, як зараз. Тому чоловік зіштовхувався з безліччю неприємних моментів.

Більш того, це не означає, що у Сергія немає стосунків з жінками. Чоловік неодноразово зізнавався, що в нього є колишні кохані жіночої статі. Своє любовне життя він тримає за сімома замками. Втім, наполегливим журналістам одного разу таки  вдалося впіймати знаменитість у компанії чоловіка.

Сергій Сосєдов та Петро Дмитриченко

Спираючись на заяви Сосєдова можна зробити логічний висновок: він є або бі, або сапіо, що дещо змінює уявлення про нього.

Одруження

Не одружується Сергій тільки з однієї причини — не хоче.

“У мене були жінки, але щоб до шлюбу – ні. Я людина вільна, легковажна, одинак. Шлюб – це так рутинно і одноманітно, сім’я мене пригнічує, хоча самотність – це теж дуже важко”

У питанні з дітьми все набагато складніше: музичний критик хоче мати дітей, але має деякі проблеми, які не вважає за потрібне озвучувати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.