Як виглядає і чим живе перша дружина Юрія Горбунова: танцівниця, якій не вдалося підкорити серце шоумена

Відомий український шоумен Юрій Горбунов одруженій на телеведучій Катерині Осадчій, але цей шлюб для нього вже не перший.

Зараз Юрій Горбунов та Катя Осадча знаходяться у щасливому очікуванні другої спільної дитини. Якщо вони познайомилися, вже маючи за плечами успіх та всенародне визнання, то свою першу дружину герой статті зустрів ще нікому невідомим починаючим актором.

Екс-дружина Юрія Горбунова

З Людмилою, саме так її звати, Юрій познайомився в драматичному театрі в Івано-Франковську, де працював після закінчення театрального інституту. Жінка була танцівницею балету і на той момент була заміжньою та виховувала доньку. До того ж Людмила старша за Горбунова на 12 років, але нічого з перерахованого не стало на заваді для закоханих. У 1995-му вони зіграли весілля, йому тоді було 25, їй 37.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою

Після офіційного закріплення стосунків Юрій удочерив падчерку, а його новоспечена дружина пішла з театру та стала домогосподаркою.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою

Цілих 20 років пара прожила разом, проте за цей час у них не з’явилося спільних дітей. Тріщину їх шлюб дав у 2015-му, тоді ж шоумен розлучився з Людмилою, пояснюючи це тим, що у них різні погляди на життя. Втім, ні для кого не секрет, що приблизно в той же період Горбунов зав’язав роман з колегою по знімальному майданчику другого сезону шоу “Голос. Діти” Катериною Осадчою.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Ця телевізійна пара довго не афішувала свої стосунки, проте в лютому 2017-го вони нарешті розписалися, а незабаром ведуча “Світського життя” народила сина Івасика.

Виявляється, Катерина стала розлучницею, оскільки на початку відносин з Юрієм вона була його коханкою, але саме одне з одним вони знайшли справжнє щастя, яке триває й досі.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Схожі статті