Як виглядає перший чоловік телеведучої Оксани Марченко, якого вона покинула заради Медведчука (ФОТО)

Відома українська телеведуча Оксана Марченко довгі роки щаслива в шлюбі з політиком Віктором Медведчуком, але це не перше заміжжя зірки.

На телебачення Оксана Марченко потрапила в далекому 1992 році. У свої 19 років вона стала ведучою каналів “УТ-1” і “ЮТАР”, тоді ж героїня статті і познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком — сином народного депутата Віталія Коржа Юрієм. Він заснував власну інтернет-провайдерсьску компанію “Глобал Юкрейн”.

Юрій Корж
Юрій Корж

Оксана відразу сподобалася перспективному молодому хлопцю, тому вже незабаром після початку відносин закохані зіграли весілля. У 1997-му у пари народився син Богдан, а щоб бути хорошою дружиною і турботливою матір’ю теледіва поставила кар’єру на паузу і з головою поринула в сім’ю.

Саме побут і став причиною розладу між подружжям. Їхні стосунки дали тріщину практично відразу після народження малюка. Втім, консервативне виховання не дозволяло Марченко кидати все при перших же проблемах, але в її долю втрутився випадок.

Оксана Марченко з сином Богданом
Оксана Марченко з сином Богданом

Після повернення в професію Оксана вела церемонію нагородження премії “Людина року”, де відбулася її перша зустріч з Віктором Медведчуком. Іскра пробігла відразу, проте політик тоді був одружений, а телеведуча заміжня. Згодом заперечувати очевидне стало складніше, тому вони обидва подали на розлучення — почуття виявилися сильнішими.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук
Оксана Марченко і Віктор Медведчук

Все, що відомо в публічному полі про той період життя Марченко, так це те, що Юрій Корж влаштував зірці тяжкий шлюборозлучний процес.

Крім того, Богдан носить прізвище матері, до того ж свого власного сина, який народився навесні цього року, він назвав на честь вітчима Віктора. Схоже, що відносини з батьком у нього не склалися, а родинний зв’язок втрачений.

Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка
Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка Віктора

Схожі статті