Марічка Падалко вперше чесно розповіла про свою зовнішність: “Я – низька, я – товста”. Що сталося з зіркою

Марічка Падалко вже давно працює на телебаченні і має великий досвід боротьби з комплексами, проте вперше безжально вирішила себе розкритикувати.

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу – популярна телеведуча та справжня легенда телеканалу “1+1”. З незапам’ятних часів журналістка працює у медіа і стала справжнім обличчям інформаційних програм.

Марічка Падалко
Марічка Падалко. Фото взято на просторах мережі. 

Телеведуча – справжній професіонал своєї справи. Вона майстерно справляється з задачами у кадрі і навіть форс-мажор не може її зупинити від того, щоб правильно донести до глядача інформацію. Минулого року стався казус, коли під час ефіру у зірки випав зуб…

Марічка Падалко – справжній професіонал своєї справи.

Марічка не подала знаку та попри зміни у зовнішності продовжила розповідати останні новини у країні. Справжня теледіва.

Втім, нещодавно телеведуча розповіла в Інстаграмі про стереотипи, які склалися навколо її зовнішності.

“За сценічними стандартами і, навіть, за телевізійними я – “низька”, за модельними – “товста”, за віковими – “стара””, – написала у публікації Марічка Падалко.

Втім, за свою індивідуальність Марічка навіть і не думає себе сварити чи докоряти собі. Навпаки, журналістка вважає, що зі стереотипами та дискримінацією потрібно боротися.

У руках Падалко тримає плакат, де французькою написано: “Моя унікальність – моя гордість”. Жінка не виключає того, що і сама мала недолік вважати себе кращою за інших, але все вчасно зрозуміла під час навчання в університеті.

Тепер зірка телебачення закликає і своїх прихильників боротися з дискримінацією.

Схожі статті