Леся Нікітюк отримала від Холостяка Михайла Заливако дещо більше, ніж просто троянду: “З першого погляду”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала шанувальників несподіваним спільним фото з головним героєм Холостяка-11 Михайлом Заливако.

Героїні нашої сьогоднішньої статті пророкували участь у другому сезоні романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Після того як актриса Ксенія Мішина зустріла кохання на проекті, публіка сподівалася, що її долю повторить і Нікітюк. Однак сама теледіва відхрещувалась від таких пропозицій, а нещодавно стало відомо ім’я нової холостячки — нею стала не Леся.

В останні місяці єдиним “чоловіком”, який радував зірку своєю присутністю, був її пес породи вест-хайленд-уайт-тер’єр Рафаель, він же Рафік. Відповідно, з боку здавалося, що в особистому житті телеведучої безпросвітна тьма, проте новим постом в соціальних мережах вона дала фанатам надію, що все не так сумно.

Леся Нікітюк з Рафіком
Леся Нікітюк з Рафіком

У себе в Інстаграмі Нікітюк опублікувала серію спільних знімків з Михайлом Заливако зі світського заходу в гольф-клубі з дуже інтригуючим підписом:

“Розочка від холостяка — це всього лише запрошення на побачення. Келих ігристого — це НАЗАВЖДИ”.

Леся обрала для виходу в світ чорний брючний костюм, який доповнила яскравими кросівками та елегантною сумочкою в колір, а Михайло убрався в темно-сині штани, чорну футболку і білі кеди. У коментарях підписники почали обговорювати побачене, фантазуючи про те, якою гарною парою вони могли б бути:

  • “Як пасуєте одне одному!”;
  • “Я бачу, ти прийняла його троянду”;
  • “Підкорила холостяка з першого погляду”;
  • “Леся, ми щось не знаємо? Може в фіналі було не троє дівчат, а одна-єдина ти?”;
  • “Гарна парочка”;
  • “Ось вона — переможниця”, — пишуть користувачі.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.