Ольга Навроцька про те, чому за 12 років разом з Фаготом вони не одружилися та не народили дітей: “Не хочу”

Соліст гурту ТНМК Олег Михайлюта, він же Фагот, вже 12 років щасливий з дизайнером Ольгою Навроцькою, проте спільних дітей у них до сих пір так і не з'явилося.

Навроцька і Михайлюта познайомилися на 30-річному ювілеї телеведучої Маші Єфросиніної. Ось як це описала Ольга в програмі “Зірковий шлях”:

“Я ніколи не звертала на Олега увагу як на чоловіка до цього. Він на мене — не знаю, до речі, треба це обговорити”.

На той момент музикант знаходився в інших відносинах, причому та дівчина була від нього вагітна, але це його не зупинило, і він від неї пішов, оскільки безповоротно закохався у Навроцьку.

Фагот з колишньою дівчиною, яка народила йому сина
Фагот з колишньою дівчиною, яка народила йому сина

Тут же варто відзначити, що сина, який з’явився на світ, Фагот не кинув — він визнав Микиту і регулярно з’являється в його житті.

“Складно мені було, звичайно, але вже це було, це сталося. В принципі, те як він себе повів в цій ситуації — прекрасно, і як він себе веде як батько — це викликає тільки повагу. Звичайно, у мене є якісь свої внутрішні жіночі питання, але він в цій ситуації прямо розумничка”, — зізналася дизайнер.

Ольга Навроцька в програмі Зірковий шлях
Ольга Навроцька в програмі Зірковий шлях

Вийшло так, що Михайлюта вже реалізувався як батько, на відміну від коханої, але вона цьому тільки рада, оскільки сама народжувати не горить бажанням. За її власними словами, вона чайлдфрі, хоча Олег був би тільки радий виховувати дитину разом з нею:

“У мене, в принципі, вже і вік такий, що вже це важкувато зробити, і є певні… Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє”.

Олег Михайлюта з сином Микитою
Олег Михайлюта з сином Микитою

При цьому Ольга не зарікається та не виключає, що жага материнства може колись і з’явиться. До РАГСу пара теж не поспішає, притому що Фагот одного разу вже робив пропозицію Навроцькій, на яку вона не відповіла згодою:

“З Олегом так сталося, що це з самого початку не було в цілях у мене вийти за нього заміж. Я думаю, що, наприклад, якби ми напилися десь в Лас-Вегасі і пішли одружилися, це мені сподобалося б, а так… Ні, не хочу. Мені здається, що це дійсно якась вже відживша історія”, — підсумувала Ольга.

Фагот і Ольга Навроцька
Фагот і Ольга Навроцька

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.