Розлучниця Цибульська “довела”, що батьком її сина не є Дзідзьо: тепер дружина співака втратила всі зачіпки

Ольга Цибульська, вочевидь, втомилася від нападів аудиторії стосовно схожості її сина Нестора та кума Дзідзьо. Тому і розставила усе по своїх місцях.

Навколо відомого українського виконавця Дзідзьо та співачки Ольги Цибульської довгий час кружляли плітки про їхній роман. Глядачів не спиняв ні той факт, що обидва одружені, ні те, що вони є кумами. Їхня поведінка на сцені провокувала журналістів та публіку думати, що між ними дещо більше, ніж дружба.

А коли піар-компанія підняла рейтинги виконавців, то обидва втратили контроль та зайшли занадто далеко: поцілувалися на сцені.

У цей момент вони певно не могли подумати, яким скандалом обернуться для них їхні ж дії.

Син Ольги Цибульської Нестор від Дзідзьо?

Михайло Хома охрестив сина Ольги Цибульської Нестора. Але після гучної та скандальної співпраці аудиторія вирішила, що дитина від співака. Особливо підігрівав цю версію той факт, що чоловік співачки ховається від камер та існує для публіки лише на словах. Відтоді Ольгу Цибульську у мережі називають розлучницею, а Михайлові приписують позашлюбну дитину.

Нестор та його хрещений батько, які вражають схожістю.

З плином часу Нестор став дуже схожим на виконавця. І користувачі мережі раз за разом не забували нагадувати про це обидвом кумам. Важко навіть уявити, як себе почувалася у цей час дружина Дзідзьо Ярослава Притула-Хома, яка неймовірно постраждала рід час цих подій.

Ольга Цибульська довела, що здогадки були невірними

Нещодавно Ольга Цибульська пішла на доволі цікавий крок: співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з дитинства, які усе розставили на свої місця.

Нестор — копія своєї матері. Хлопчина має і овал обличчя співачки, і очі, і ротик і успадкував усі інші риси. Підписники співачки відразу відмітили цей факт, а фотопорівняння мами та сина почало поширюватися мережею, як протидія пліткам про батьківство Дзідзьо.

Схожі статті