Як виглядає чоловік та діти Наталії Мосейчук, яка поза камерами стає люблячою дружиною та турботливою мамою

Якою Наталія Мосейчук постає поза камерами і як виглядає родина телеведучої? Усі деталі у статті.

Наталія Мосейчук є прекрасною мамою та зразковою сім’янинкою. Успішна кар’єра на телебаченні не заважає жінці поєднувати побут, догляд за дітьми та роботу перед камерами. Телеведуча встигає привести до ладу абсолютно усе і своїм прикладом доводить, що нічого у світі не може завадити жінці, яка мріє мати щасливу родину.

Чоловік Наталії Мосейчук

Хто був першим чоловіком телеведучої досі невідомо. Наталія захищає цей етап свого життя і не розсекречує імені колишнього обранця. Втім, від першого шлюбу в неї залишився син Антон, який зараз вже вчиться в університеті і є дорослою людиною.

Наталія Мосейчук поруч з чоловіком.

З другим чоловіком Іллею Івановичем Мосейчуком Наталію поєднує романтична історія. Вони познайомилися у крихітній студії багато років тому, але спілкування в них одразу не задалося — обидва не хотіли розмовляти одне з одним. Жінка швидко звільнилася з того місця роботи і потрапивши на “Пятий канал” через декілька років була дуже здивована, зустрівши Іллю Мосейчука у студії, уже у якості директора.

Наталія Мосейчук синами Антоном та Матвієм.

Тоді вони познайомилися дещо ближче, а Ілля навіть якось запропонував Наталі підвезти її додому. Однак, телеведуча надала перевагу автобусу.

І тільки через 10 років після першого знайомства вони змогли побачити в одне одному дещо більше. Коли Наталії знадобилася підтримка через її бажання звільнитися, самий Ілля став для неї опорою. Закохані одружилися та стали батьками прекрасного хлопчини Матвія, який дуже скоро наздожене свого брата.

Схожі статті