Вагітна Катерина Осадча вівсю хизується новеньким позашляховиком Ягуаром за 1,5 мільйона: матуся розкошує

Катя Осадча показала підписникам неймовірно коштовну автівку з усіх ракурсів.

Добре бути зіркою — тобі можуть дати на тестування неймовірно дорогу автівку, у якості маркетингової компанії. Саме це сталося з зірковим подружжям Катерини Осадчої та Юрія Горбунова. Знаменитості по черзі випробовують коштовну автівку та публікують фотографії з нею.

Вагітна Катерина Осадча за кермом дорогого автомобілю

Нещодавно на особистій сторінці Катерини Осадчої в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій зірка постала у літній сукні, з капелюхом на голові, хорошим настроєм та залізним конем поруч. Залізний кінь Катерини виявився непростим, а вартістю майже півтора мільйона гривень. Спочатку на автомобілі засвітився чоловік знаменитості Юрій Горбунов разом з сином Івасиком, а тепер ним користується і матуся.

Телеведуча описала всі переваги позашляховика і зробила першокласну рекламу. Однак, її підписники знайшли цю публікацію комічною, адже в більшості публіки таких грошей у кишенях просто не знайдеться.

Нагадуємо, що дуже скоро Катерина Осадча стане матір’ю в втретє. Телеведуча вже має дорослого сина Іллю від політика Поліщука та 4-річного сина Івасика від другого шлюбу з Юрієм Горбуновим. На цей раз фанати зіркового подружжя сподіваються на те, що вони стануть батьками прекрасної дівчинки.

Варто підкреслити, що для Юрія ці діти дуже пізні. Адже чоловік довгий час перебував у стосунках з жінкою набагато старшою за себе, яка не могла подарувати йому дітей, і виховував падчерку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.