Помолоділу Софію Ротару показали зблизька: літня співачка виглядає так, наче останніх 20 років і не було

Софія Ротару дивує шанувальників своєю вродою. Невже у співачки є якийсь секрет?

Для багатьох українських жінок найпрекрасніший приклад здорового та гарного старіння є зовнішність Софії Ротару, яка у свої 73 роки виглядає ліпше за багатьох сорокарічних. Хтось намагається “впіймати співачку за руку”. Мовляв, вона користується усіма благами цивілізації та є затятою гостею кабінета косметолога. Інші вірять у те, що прекрасна виконавиця обходиться народними засобами. Втім, секрет Софії Михайлівни полягає в іншому.

Помолоділа Софія Ротару зблизька

Нещодавно на одній з фан-сторінок Софії Ротару в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій зірка постала великим планом. Звісно, на шкірі Софії Михайлівни видні й зморшки і деякі вікові зміни. Втім, вона виглядає не менш карколомно, ніж зі сцени або у кліпах.

Її образ був повністю на основі синього блискучого кольору, який так личить Ротару. Навіть нижні повіки вона підкреслила блакитним. Саме у цій публікації фанати співачки згадали головний секрет її молодості: колись артистка казала, що для того, щоб зберегти свою молодість, необхідно вести здоровий, активний образ життя і головне — насолоджуватися ним.

Дивна річ, але Софія Михайлівна виглядає майже так само, як і 20 років тому, коли втратила свого коханого чоловіка, а після випустила ряд популярних хітів. Співачка очевидно знає набагато більше, ніж говорить. Але варто зауважити, що у неї дуже великі кістки обличчя, що значно уповільнює процес старіння. Наприклад, та сама Анджеліна Джолі, яка також має доволі масивні щелепи та скули.

Схожі статті