Як саме Філіп Кіркоров намагався повернути кохання свого життя Аллу Пугачову: “Обіцяв, покінчити з собою”

До ЗМІ потрапила інформація про те, як Філіп Кіркоров намагався повернути Аллу Борисівну, яка пішла до Максима Галкіна.

З моменту розлучення Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової пройшло більше 15 років. Пара офіційно розірвала відносини в 2005-му, залишивши без коментарів причини розставання. Їхні стосунки обростали плітками, а кожного з партнерів звинувачували у невірності, зрадах і т.д. Під роздачу потрапив навіть Максим Галкін, якого вважали альфонсом та полювальником на багатства.

З вуст приятеля Філіпа Кіркорова

Олександр Лєвшин.

Лише зараз люди з найближчого оточення поп-короля зважилися розкрити деталі, про які ніхто і ніколи не говорив вголос, – як співак, який колись був душу продати в своїй дружині, а тепер і тісно дружить з новою сім’єю Примадонни, насправді важко переживав розлучення .

За словами режисера Олександра Левшина, Філіп Бедросович здійснював відчайдушні вчинки. Поп-король нестримно намагався зберегти відносини з Аллою Борисівною, продовжуючи свято вірити в те, що в їхньому житті Максим Галкін не більше, ніж швидкоплинна інтрижка.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

“Він в стражданнях писав листи, рвав на собі волосся, обіцяв накласти на себе руки, виїхати за кордон, в падучу падав. І Алла, до речі, коли ми сиділи на Істрі, і Філя посилав їй листи, вона читала і плакала, вона за нього переживала”, – поділився Лєвшин.

З його слів, Філіп “як велика дитина” – безпосередній і дуже чистий хлопець. Тому Алла Борисівна завжди щиро хвилювалася за екс-чоловіка.

Зараз їхні стосунки стали більш спокійними та врівноваженими. Філіп Бедросович є бажаним гостем в будинку Примадонни і завжди присутній на важливих подіях.

Схожі статті