Каменських про спілкування з екс-дружиною Потапа, у якої вона його і відбила: “У нас немає ніяких відносин”

Настя Каменських щаслива в шлюбі з Потапом, який до неї був одружений на продюсері Ірині Горовій і виховував з нею двох дітей.

Весілля Потапа і Насті одночасно було несподіваним і очікуваним для публіки. Довгий час їх підозрювали в службовому романі. Особливо чутки посилилися після новини про розлучення Олексія Потапенка з Іриною Горовою, причому вже колишнє на той момент подружжя зізналося, що вони не жили разом останні 5 років.

Користувачі мережі засуджували Каменських за те, що вона зруйнувала чужу родину. Втім, як би вони це не заперечували, факт залишається фактом — від Ірини Потап прямо пішов в обійми талановитої красуні по дуету. При цьому екс-дружина гуляла на весіллі солодкої парочки як ні в чому не бувало — їм вдалося не розсваритися і залишитися друзями, навіть не дивлячись на непросту ситуацію.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Від шлюбу з Горовою у Потапенко залишилося двоє дітей — падчерка Наташа, яка вже виросла і працює в продюсерському центрі MOZGI GROUP разом з батьками, а також рідний син Андрій. Йому зараз 12 років, він живе з матір’ю, але часто гостює у знаменитого батька і його нової дружини Насті.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

В інтерв’ю для YouTube-проекту “Ужин с Дороти” Каменських вперше розповіла про те, чи вдалося їй знайти підхід до пасинка:

“Він такий творчий хлопчик, дуже-дуже схожий на Льошу. Льоша дуже сильно мріяв побудувати студію і такий, скажімо, міні кінотеатр. Дуже сильно мріяв. І, звичайно ж, на цьому міні кінотеатрі розкішно можна грати у відеоігри. І ясна річ, що там на кожних вихідних рубиться Льоша зі своїм сином. Ми в сучасному світі живемо, в цивілізованому світі, тому у нас чудові відносини — ми бачимося, він приїжджає до нас в гості весь час, з ночівлею. Льоша дуже багато приділяє уваги, це теж дуже важливо, тому що всі хлопчики дуже-дуже близькі до мами, але вони повторюють потім за татом. Ну тому що вони чоловіки. І найголовніше, що мій Льоша — дуже класний приклад для наслідування як чоловік”.

Настя Каменських на інтерв'ю
Настя Каменських на інтерв’ю

Такої ж розгорнутої відповіді на питання про стосунки з Іриною Настя давати не стала, як і затримуватися на цій темі:

“У нас немає ніяких відносин”, — заявила артистка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.