Катя Бужинська не прийняла подарунок на річницю весілля за шалені гроші: “Коли я дізналася суму…”

Катя Бужинська розповіла, що збирався їй подарувати коханий чоловік і чому вона відмовилася від дарунку.

Коли Катерина Бужинська та її обранець Дімітар Стойчев одружилися у 2014 році, ця новина звалилася на фанатів співачки наче сніг на голову. Ніхто не міг повірити, що їй вдавалося увесь цей час приховувати коханого. Втім це був її вибір.

Кохання Каті та Дімітара

Зараз пара вже 7 років разом. Мало хто знає, але вони познайомилися на вечірці. Між ними зав’язався бурхливий роман. Співачка довго не хотіла розповідати про своє романтичне життя, адже вірить, що публічність може зруйнувати стосунки.

Катя Бужинська і Дімітар Стойчев.

А після весілля пара одразу ж зайнялася поповненням родини і через рік Катя завагітніла двійнею. Зараз чоловік та дружина виховують троїх дітей. Навколо них не чутно ніяких скандалів, вони мудро використовують свою публічність і не світяться зайвий раз на камеру.

Мідне весілля

На мідне весілля Дімітар повіз Катю Бужинську до Батьківщини у Болгарію. Співачка була неймовірно зворушена пейзажами та атмосферою України. Але не тільки це розчулило співачку. Так, коли вони сиділи в ресторані з чоловіком, він вирішив зробити їй подарунок — прикрасу, вартість якої сягає є ціни на автомобіль.

“Чоловік хотів подарувати якусь прикрасу, але я сказала, як єврейська мама: “Давай краще збережемо бюджет, тому що ми не знаємо, що буде далі. Коли все скінчиться ми поїдемо на Мальдіви – як колись 7 років тому в дорогому готелі”. Коли я дізналася суму – це була б нова машина. Такі заручини, що відмовитися було просто неможливо”, – поділилася зірка.

Зважаючи на кризу, яка відбувається у світі через пандемію, це раціональне рішення.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.