Два поверхи, простора кухня та новітня техніка: як виглядає квартира, у якій живе Влад Яма з родиною?

У Влада Ями є безліч нерухомості. Однак, більшу частину часу він проводить у київській квартирі, яка знаходиться недалеко від місця роботи.

Влад Яма дуже серйозно відноситься до власної приватності. Він ніколи не публікує інформацію про те, де він живе, як виглядає його домівка і так далі. Він зробив єдине виключення для свого нового будинку за містом, куди запросив журналістів. Втім, його квартира залишається доволі таємничим місцем.

Чого не скажеш про дружину хореографа, яка де-не-де дозволяє собі показати підписникам, як вони з Владом живуть.

Квартира Влада Ями в Києві

Квартира Влада Ями знаходиться у Голосіївському районі. Там він, як і безліч інших українських зірок, проводить свої будні. Адже хореографу було-б дуже незручно кожен день їздити у місто на роботу. Судячи з знімків на особистій сторінці Лілії в соціальній мережі Instagram, квартира двоповерхова, виконана у білих та пастельних тонах.

В ній немає нічого зайвого. Майже усі стіни зроблені під білу цеглу. У меблях домінує колір дерева. Також не можна не звернути увагу на простору кухню та велику кількість домашньої техніки. До речі, Влад Яма є любителем різноманітних механізмів, особливо автівок.

На відео, де Лілія танцює у коридорі видно, що в квартирі доволі багато кімнат.

Окрім білого та кольору дерева, можна помітити і чорні елементи. Вони доповнюють інтер’єр і створюють затишок. Зараз родина активно показує, як проводить вільний час і розважає публіку різноманітними відео. Леон Яма є активним учасником цих подій. Донедавна Влад Яма не бажав показувати обличчя єдиного сина. Втім, вирішив все ж таки привчити його до публічності, адже йому від неї не втекти.

Схожі статті