Колишні учасниці гурту “Тату” були обмануті власним продюсером: примушував їх займатися негідними речами

Хто б міг подумати, що скандальний імідж дівчата створили не за власним бажанням, а через силу.

Колись дівочий дует “Тату”, який підкоряв і Захід, і Схід, і конкурс Євробачення – вже 10 років як не існує. Юлія Волкова і Олена Катіна пробували організувати возєднання, але безрезультатно. У підсумку перша пішла в політику, друга – виступає сольно і бере участь в телешоу.

Секретики скандального гурту “Тату”

В Ютуб-передачі “Обережно, Собчак!” до ювілею розпаду групи дівчата розповіли, як все починалося і чому закінчилося.

“Ми були на студії, Ваня сказав, що є таке кіно “Покажи мені любов”. Я хочу, щоб ви його подивилися. Ми з Оленою приїхали додому, вмикнули, подивилися, переглянулися – натяк був зрозумілий. І коли ми знову зустрілися в студії, Ваня сказав, що це гарна ідея, щоб втілити її в творчість”, — розповідає Юлія Волкова.

І якщо Юлія не боялася експериментів, то Катіна відверто не хотіла цим займатися.

“Він ніколи не говорив, що ми будемо лесбійками. Ми довго шукали музичний матеріал. До пісні “Я сошла с ума” ми перебували в пошуку. Тільки перед зйомками кліпу Ваня сказав: “Будете цілуватися, хахаха”. У мене була думка, що він пожартував. Я сприйняла це так. Уяви собі здивування, коли на другий знімальний день нам оголосили, що ми повинні зняти поцілунок”, – розповіла Олена.

Але в інтерв’ю були обговорені і куди скандальніші моменти. Продюсер робив доволі негідні речі з дівчатами. Тому пропонуємо вам подивитися його цілком.

Нагадуємо, що гурт розпався через важке захворювання продюсера, який хворів на лімфому. Дівчатам було дуже важко згадувати про цей період.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.