Колишні учасниці гурту “Тату” були обмануті власним продюсером: примушував їх займатися негідними речами

Хто б міг подумати, що скандальний імідж дівчата створили не за власним бажанням, а через силу.

Колись дівочий дует “Тату”, який підкоряв і Захід, і Схід, і конкурс Євробачення – вже 10 років як не існує. Юлія Волкова і Олена Катіна пробували організувати возєднання, але безрезультатно. У підсумку перша пішла в політику, друга – виступає сольно і бере участь в телешоу.

Секретики скандального гурту “Тату”

В Ютуб-передачі “Обережно, Собчак!” до ювілею розпаду групи дівчата розповіли, як все починалося і чому закінчилося.

“Ми були на студії, Ваня сказав, що є таке кіно “Покажи мені любов”. Я хочу, щоб ви його подивилися. Ми з Оленою приїхали додому, вмикнули, подивилися, переглянулися – натяк був зрозумілий. І коли ми знову зустрілися в студії, Ваня сказав, що це гарна ідея, щоб втілити її в творчість”, — розповідає Юлія Волкова.

І якщо Юлія не боялася експериментів, то Катіна відверто не хотіла цим займатися.

“Він ніколи не говорив, що ми будемо лесбійками. Ми довго шукали музичний матеріал. До пісні “Я сошла с ума” ми перебували в пошуку. Тільки перед зйомками кліпу Ваня сказав: “Будете цілуватися, хахаха”. У мене була думка, що він пожартував. Я сприйняла це так. Уяви собі здивування, коли на другий знімальний день нам оголосили, що ми повинні зняти поцілунок”, – розповіла Олена.

Але в інтерв’ю були обговорені і куди скандальніші моменти. Продюсер робив доволі негідні речі з дівчатами. Тому пропонуємо вам подивитися його цілком.

Нагадуємо, що гурт розпався через важке захворювання продюсера, який хворів на лімфому. Дівчатам було дуже важко згадувати про цей період.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.