Олег Винник відкрився журналістам, а Таюне припинила соромитися публічних проявів ніжності: “Я щасливий!”

Олег Винник знову заінтригував шанувальників взаємодією з Таюне на сцені.

Олегу Виннику, як і іншим українським артистам було дуже важко знаходитися далеко від своїх шанувальників. Він, як і інші кумири з багатомільйонною аудиторією мріяв поскоріше вийти на сцену та подарувати свій талант фанатам. Нарешті карантинні обмеження зменшуються і співак може поїхати у концертний тур. Співак не скупився на емоції так само як і його вірні слухачі, які з радістю побігли купувати квитки.

Відео для шанувальників від Олега Винника

Нещодавно на особистій сторінці співака в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій Олег Винник розповів про свій візит до прекрасного міста Луцька. Спочатку слухачі співака розповіли про свої враження від концерту, а потім сам артист розповів і про власні почуття, які нахлинули на нього після вдалого виступу.

“Я дуже щасливий, я дуже задоволений”, — розповів співак будучи на прицілі об’єктиву.

Не обійшлося і без інтриги. У відеоролику з’явилися кадри, на яких прекрасна Квітка Таюне (бек-вокалістка співака) гладила його по спині, він її та закохано дивилися один на одного впродовж відеоролику.

Кадр з нового відео Олега Винника.

Також не обійшлося без її прекрасних нарядів. Таюне як завжди не зраджувала любові до чорного кольору і вийшла на сцену у блискучому міні.

Нагадуємо, що Таісія Сватко вважається дружиною Олега Винника. Подейкують, що соліст та бек-вокалістка одружилися ще будучи студентами і зіграли весілля одразу на два села. Мовляв, у пари є син Юліан, який зараз знаходиться у Німеччині. Саме там, де колись співак працював гувернером.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".