Рятуватимуть стосунки народженням близнюків: Ксенія Мішина розчарувалася в Еллерті та підтвердила кризу

Ксенія Мішина відбиралася шанувальникам і розповіла про стосунки з Еллертом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт продовжують будувати романтичні стосунки і радувати шанувальників своїм прикладом. Здається, що між молодими людьми взагалі немає ніяких конфліктів та сварок. Втім, виявилося, що це ілюзія. Ксенія Мішина підтвердила, що було місце і розчаруванням, і кризам.

Труднощі у відносинах та розчарування

Нещодавно відома українська акторка Ксенія Мішина запросила своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram поставити їй декілька запитань, на які вона щиро відповість. Тому не дивно, що більшість людей зацікавилися саме справжнім плином стосунків Ксенії та Олександра.

Скріншоти сторінки Ксенії Мішиної.

Так, одна з підписниць запитала, чи були у пари важкі періоди у стосунках, на що Ксеня Мішина відповіла хоч і змазано, але не заперечила. Мовляв, у всіх буває.

Також було поставлено питання і про розчарування у своєму коханому, на що Ксенія також відповіла, що стаються і розчарування, і “очарування”, і так далі.

Питання про дітей

Не змогла уникнути зірка і питань про дітей. Підписники знову і знову запитують знаменитість, чи хоче вона від свого обранця дітей. Акторка не стала приховувати — мріє про близнючок, а її коханий про близнюків.

Скріншот сторінки Ксенії Мішиної.

Цікаво чи пов’язані попередні факти з тим, що пара мріє обзавестися спільною дитиною? Все ж таки у Ксенії та Олександра ще є діти від минулих шлюбів. Буде нелегко.

Нагадуємо, що близько місяця тому мережою ширилися чутки про розрив стосунків Ксенії та Олександра. Їх породила сама акторка, коли відписалася від Еллерта та видалила усі спільні фотографії з ним. Згодом стало відомо, що пара залишилася разом. Втім, здогадки стосовно сварки не заперечували.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.