(Відео) Після довгої перерви Алла Пугачова відважилася заспівати: сама зніяковіла від свого нового голосу

Алла Борисівна не поступається титулом Примадонни шоу-бізнесу вже кілька десятків років. Почуйте, як звучить голос легенди зараз.

Алла Пугачова. Ця зірка за весь шлях своєї творчості випустила понад 500 пісень різними мовами. Вона стала відомою не тільки на просторах колишнього СРСР, а й далеко закордоном. Чаруючий голос з легкою бархатистою хрипливістю – візитівка Примадонни.

Молода Алла Борисівна Пугачова

Саме цей голос співав про нерозділене кохання та драматичну долю жінки. Та примою естради стала Алла не тільки за свій співочий талант, а й за характер. Вона першою відмовлялась співати офіціозні, ідеологічно “правильні” пісні про КПРС, Леніна, революцію і батьківщину. Натомість вона співала те, що хотіла — в основному, ліричні пісні, зокрема на вірші напівзаборонених поетів: Марини Цветаєвої та Осипа Мандельштама, чого не могли собі дозволити інші радянські естрадні виконавці.

Ось так змінювалася Алла Борисівна Пугачова. 

У 2010 році Алла Пугачова дала свій останній сольний концерт. Щоправда, тривалий час брала участь у різних проектах на телебаченні у якості гості чи експертки.

Наважилася заспівати артистка на публіці під час вечірки на честь 50-річного ювілею своєї старшої доньки Христини Орбакайте.

Помітно нижчим став голос зірки. На початку відео вона співає, а потім музика раптово припиняється і Примадонна здивовано змовкає.

У мікрофон зірка пояснила, що не очікувала, що піде раптово музика і їй довелося викручуватися, імпровізувати.

Позаду знаменитості намагався підтанцьовувати спантеличений Максим Галкін.

Схожі статті