Тіна Кароль не втрималася на сцені: завалилася на танцорів прямо під час пісні. Підіймали під обидві руки

Тіна Кароль 15 років радує українців піснями, але і у зірки такого масштабу бувають казуси на сцені.

Тіна Кароль у своїх сценічних номерах використовує багато спецефектів та вражає танцювальними номерами. Попри ліричний репертуар, вона не виглядає монументальною дівою – наповнення виступу завжди виглядає яскраво та незабутньо.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Артистка з початку кар’єри знає, як імпровізувати на сцені, якщо відмовить мікрофон, раніше піде музика чи невчасно вступить танцівник. Єдине, від чого не застрахована іменита зірка – від ковзкого полу, незручного взуття чи сліпучого світла. Так на одному з концертів в Одесі, співачка не втрималася на маленькому подіумі.

На щастя дуже швидко її підхопила хореографічна група і глядачі майже нічого не помітили. сама ж Тіна продовжила далі співати.

Інший випадок трапився з артисткою під час репетиції: танцівник не втримав артистку і вона впала на паркет. Складну підтримку не вдалося виконати без інциденту, але, на щастя, все обійшлося без травм.

Тіна не зважає на такі невдачі. Свої падіння співачка навіть не коментує. Стався казус з Тіною і на шоу “Голос країни”. Артистка, коли вставала зі свого крісла, перечепилася і не втрималася:

Тіна Кароль не втрималася і впала перед камерами “Голосу країни”

Та навіть перед десятками камер Тіна Кароль не здалася і пішла попри своє падіння вперед до учасників.

Зірка показала приклад, як потрібно реагувати на невдачі, навіть якщо вони сталися на очах глядачів.

У мережі артистку підтримали фан-сторінки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.