Що скаже коханий? Оля Полякова опинилася на руках імпозантного чоловіка і почала загравати на камеру

Суперблондинка не посоромилася та опинилася на руках в іншого чоловіка.

Зараз популярна українська співачка Оля Полякова щаслива як ніколи, адже має можливість поїхати у концертний тур та виступати на сцені. Про це вона мріяла майже рік. Зірка активно ділитися з підписниками різноманітними фото та відеороликами із закулісся і не зважаючи ні на що, розважається з власним колективом. Що може бути краще?

На руках в імпозантнийого чоловіка

Скріншот сторінки Олі Полякової.

Нещодавно Оля Полякова опублікувала ряд відеороликів, у яких вона постала у своєму концертному костюмі. Співачка похизувалася довгими ногами, а потім опинилася на руках у невідомого чоловіка середніх літ. Судячи з усього, її все влаштовувало, адже поки він її ніс, вона задирала ноги, веселилася і в загалом була не проти. Чоловік до юніс її до  трейлеру. А потім співачка повернулася на камеру та показала язика.

Скандал з Тіною Кароль триває

До речі, нещодавно Оля згадала про скандал з Тіною Кароль. Володимир Остапчук опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик під час якого запитав, кого слухає Оля Полякова, та відповіла, що Тіну Кароль. Мовляв, це її улюблена виконавиця. Знущалася Оля або ж намагалася помиритися з поп-дівою незрозуміло.

Нагадуємо, що не дивлячись на карантин, Оля Полякова цього року дуже багато відпочивала. За півроку вона встигла навідати чотири курорти та розслабитися на повну. Після цього артистка навіть завітала до спеціальної клініки, де їй допомогли схуднути. Зараз вона активно виступає, дає концерти та гастролює Україною, радуючи своїх фанатів веселою музику.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.