Рідна сестра Жанни Фріске перевтілилася в образ покійної та виконала ніжну пісню: навіщо ворушить минуле?

Жанни Фріске не стало у 2015 році. У неї лишилася родина: батько за матір'ю, а також сестра, яка виконує тепер хіти покійної.

Жанна Фріске. Ця яскрава співачка буквально за кілька років згоріла від онкології. Її організм уразила пухлина мозку. Від квітучої та повної сил жінки не лишилося нічого…

Жанна Фріске. Фото взято на просторах мережі.

Артистки не стало у досить молодому віці: їй ледь-ледь виповнилося 40 років. Зірка народила сина і після цього почалися проблеми зі здоров’ям. Близькі співачки досі не можуть повірити, що її немає поруч.

Хвора Жанна Фріске
Хвора Жанна Фріске

Наталія Фріске – берегиня пам’яті про сестру

У родині Копилових (таке справжнє прізвище сім’ї Жанни) було 2 дитини. Наталія – молодша. Дівчата схожі, немов дві краплини води.

Наталія та Жанна Фріске

Дуже сильно любили одна одну сестри. Наталія досі плаче, коли згадує рідну душу. Про Жанну жінка береже пам’ять. Її рідкісними архівними світлинами ділиться на сторінці свого Інстаграму.

Та не тільки такий прояв любові до покійної помітили прихильники творчості Жанни Фріске. На одному з вечорів зняли, як Наталія, в образі дуже схожому на стиль своєї старшої сестри, виконує її літній хіт.

Десь літо…

Наталія нерідко співає у близьких компаніях пісні своєї сестри. Наприклад, “Десь літо” – одна з улюблених. Крім цього, у сестри Жанни є і спільна пісня з російським артистом Сашею Поповим. Нею жінка поділилася у своєму Інстаграмі.

Та основне заняття Наталії не пов’язано із шоу-бізнесом. Вона займається процедурами краси. Фріске молодша – майстер перманентного макіяжу. Крім цього, Наталія активно подорожує та веде свій блог. Наразі за життям зіркової родички спостерігає близько 100 тисяч користувачів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.