Співачка Зіанджа набрала зайву вагу і змінилася до невпізнаваності: як тепер виглядає колишній Борис Апрель?

Трансгендерна співачка Зіанджа розповіла, що набрала 10 зайвих кілограмів.

Своє перетворення з “екс-фабриканта” Борі Апреля в дівчину Ейпріл (а потім в Зіанджу) артистка почала в Китаї в 2013 році. А в 2014-му, на старій особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм виконавиця розповіла, що вирішувалася на зміну статі довгі роки. Після довгої перерви в музичній кар’єрі рік тому артистка анонсувала вихід нового синглу і тепер іменує себе, як Zi Faámelu.

Новий Борис Апрель

Вочевидь на хвилі популярності бодіпозитиву серед світових знаменитостей та підтримці ЛГБТ Зі вирішила поділитися з підписниками власною “трагедією”. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram зявилася публікація, у який трансгендерна співачка зізналася, що набрала 15 кілограм зайвої ваги і почувається себе при цьому прекрасно.

Вона пояснила свої зміни просто — любить поїсти. Співачка одразу ж отримала позитивний відгук від користувачів мережі та велику підтримку.

Нагадуємо, що вперше заявити про себе в Україні після зміни статі Зі вирішила в січні 2018-го, прийшовши на кастинг восьмого сезону шоу “Голос країни”. Дівчині вдалося розгорнути всі чотири тренерських крісла, проте в якості свого наставника вона вибрала Потапа. Співачка зізналася, що не співала 10 років через те, що “на хвилі успіху” її нервова система не витримала критики. Про виступ трансгендерів тоді різко висловилася Тіна Кароль. Коли Зіанжа пішла зі сцени артистка сказала Потапу: “Такий фаст-фуд в твоєму стилі” з-за чого піддалася критиці в соцмережах і змушена була порозумітися.

Схожі статті