Хто допоміг та скільки коштувало Нелі Шовпколяс стати ведучою “1+1”: навіть театрального училища не скінчила

Неля Шовкопляс - нова зірка телебачення, яка не має профільної освіти. Дізнайтеся, як їй вдалося стати телеведучою на провідному каналі.

Неля Шовкопляс. Героїня цього матеріалу зачаровує глядачів своєю харизмою та нестандартною вродою. Пишна красуня вже звикла на екрані зустрічати з українцями ранок та дарувати їм позитив.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв
Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

Артисткою ведуча стала не так давно. Виявляється багато років присвятила Неля зовсім не творчій професії. Вона навчалася на маркетолога-економіста на Харківщині. Чому закінчила навчальний заклад саме там? Шовкопляс народилася у невеликому місті Барвінкове у Харківські області. Там же у неї була і перша у житті робота. Знову не творча.

Торгувала косметикою та мріяла про медіа

На телеекран Неля прийшла не юною дівчинкою. Зірці 34 роки. Вона вже має двійко дітей. Доля їй подарувала двійнят — Тимофія та Матвія.

Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс

Після здобуття економічної освіти, Неля спочатку знайшла себе у торгівлі. У неї чималий стаж у бьюті-індустрії. Майбутня зірка “плюсів” була торгівельним представником однієї з косметичних компаній.

Для того, щоб стати ведучою проходила недешеве навчання у медіа-школі. Навіть після цього Шовкопляс до кадру не пустили. Попереду було тривале стажування у проєктах “Модель XL” і “Танці з зірками”. Згодом продюсери взяли її ведучою ранкового шоу “Сніданок з 1+1”.

У скільки обійшлося навчання?

Який саме курс пройшла Неля – невідомо. Та за інформацією на сайті, лише літня практика у Вищій школі Media&Production обійдеться всім бажаючим у 22 тисячі гривень.

Курси ведучих

Схожі статті