Олександр Пономарьов зізнався, що хоче третє весілля: як виглядає і чим живе нова обраниця відомого співака

Олександр Пономарьов двічі намагався створити родину, але жодна з обраниць так і не лишилася з ним до кінця.

Олександр Пономарьов. Цей золотий голос країни зробив успішну кар’єру і назавжди увійшов в історію музики. Попри плідну роботу на сцені, артист не забував про особисте життя.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Першою дружиною стала Олена Мозгова. Як виявилося згодом, у подружжя були суперечки у шлюбі. Попри народження доньки, пара розбіглася. Олександр назвав основною причиною зради дружини, а вона скаржилася на надмірні ревнощі з боку коханого.

Другою обраницею стала Вікторія Мартинюк. Шлюб з нею співак взяв у 2006 році. Буквально за 9 місяців після весілля, у пари народився син.

Син Олександра Пономарьова

Та стосунки у подружжя все одно не можна було назвати ідеальними, хоча й історія їхнього кохання знайшла місце у творчості артиста. Мине 4 роки, коли пара вирішить розлучитися. До речі, Вікторія на 13 років молодша за Олександра. Зараз співак все одно спілкується з сином та навіть з ним подорожує.

Що відомо про третю обраницю Олександра Пономарьова?

В інтерв’ю Каті Осадчій співак зізнався, що не відкидає можливості одружитися втретє.

“А чому ні? Що зі мною не так? Боженька, якщо дасть мені зустріти таку дівчину, коли я відчую це всім серцем, то думаю, що мій попередній рахунок 2: 0 не стоятиме на заваді”, – зізнався артист.

Олександр Пономарьов одружиться втретє

Попри палке бажання знову створити родину, Пономарьов свою наступну обраницю ще не представив фанатам. Знову з головою працює над творчістю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.