Святослав Вакарчук підвів усіх: після розлучення з дружиною Лялею стало відомо про численні гріхи співака

Святослава Вакарчука критикують повсюди. Здається, що у співака настала чорна смуга.

Не так давно Святослав Вакарчук заявив, що розлучається з дружиною Лялею Фонарьовою, з якою прожив разом більше, ніж 20 років. Драму в особистому житті співака прийняли дуже негативно, адже Ляля була вірною партнеркою для нього усі ці роки. Згодом почали з’являтися неприємні новини про фронтмена “Океану Ельзи”.

З’явилася коханка

Так, інсайдери подейкують, що причиною розриву Святослава та Лялі стала нова жінка музиканта, з якою його бачили у публічних місцях. Втім, інформація не підтверджена і не являється офіційною.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою

Сам Святослав Вакарчук не дає ніяких коментарів стосовно цих пліток. Втім, навіть відомі люди дали вкрай негативну оцінку його вчинку, адже Ляля була не тільки хорошою дружиною, але й допомагала йому з кар’єрою.

Підвів колег

Нещодавно Святослав Вакарчук повідомив, що він покидає і політику. Його колега Святослава Клименко була дуже неприємно вражена і заявила, що він підвів їх усіх.

“Для мене була неприємна ситуація, коли мене ставлять до відома за 30 хвилин до публічного оголошення, що лідер партії вирішив піти з керівництва політсили. Я особисто приходила, бо вірила, що Вакарчук — щось нове, і він для мене уособлював нову політику. Хоча в мене були й інші пропозиції”, — сказала вона.

Негативний відгук від Ірини Білик

Не забарилася й Ірина Білик, яка нещодавно зізналася, що Святослав Вакарчук дуже негарно вчинив з нею під час підготовки до концерту у честь пам’яті Кузьми Скрябіна. Так, артистка стверджує, що Вакарчуку так сильно хотілося заспівати її пісню, що він навіть не поцікавився думкою гурту Скрябіна і нахабно привласнив собі цей виступ.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.