Як виглядає свекруха Тіни Кароль: акуратна літня жінка, яка пережила єдиного сина та коханого чоловіка

Тіна Кароль виходила заміж за Євгена Огіра зовсім юною і не мала жодного уявлення про сімейне життя.

Тіна Кароль пережила у своєму житті велике горе: їй було 27 років, коли її родини не стало з уходом у небуття Євгена Огіра. Буквально через 40 днів у житті співачки – нові похорони. Слідом за сином помирає батько коханого Тіни.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

Не тільки Кароль лишилася вдовою, а і мама Євгена Огіра.

Як виглядає свекруха Тіни Кароль?

Співачка ще до кончини Євгена розповідала, що стосунки у неї зі свекрухою не були ідеальними. Виявляється, Тіна отримувала від жінки на горіхи за неправильно посмажені котлети.

Згодом співачка повідомляла, що ставлення Раїси Петрівни (так звати маму Євгена Огіра) змінилося. Жінка почала допомагати зірці з харчуванням та привозила корисні продукти.

Та у 2014 році стало відомо, що на кладовище Раїса Петрівна ходить без Тіни. Повідомлялось, що літня жінка приїхала на могилу до сина та чоловіка зі скромним букетиком квітів, пізніше з цілим кортежем під’їхала поп-діва. Зі свекрухою на цвинтарі зірка так і не зустрілася.

Чому не стало Євгена Огіра?

Чоловік Тіни Кароль та продюсер пішов з життя 28 квітня 2013 року. Він сильно хворів: у 2012 виявилося, що у Євгена рак шлунку. Майже нічого останні дні чоловік не їв. Та попри біду зберігав оптимізм.

Буквально перед смертю Огір відправив кохану Тіну на концерт до Запоріжжя. Зараз співачка завжди згадує, що її обранець завжди хотів її бачити на сцені при роботі та усміхненою.

Схожі статті