Зірки, які впродовж життя вдало ховають проблеми зі шкірою за щільним гримом: Каменських, Астаф’єва та інші

Зірки також люди, і можуть страждати й від естетичних проблем зі здоров'ям.

Все, що ми бачимо на екранах телевізорів — це велика робота, яка була виконана армією візажистів, костюмерів, постановників і так далі. Якби нам не хотілося вірити у те, що картинка справжня, вона такою не являється. Зірки, так само як і звичайні люди, страждають від шкірних висипань, нерівностей на тілі, шрамів, тощо.

Надя Дорофеєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Надя Дорофеєва неодноразово зізнавалася, що коли починала свій шлях у шоу-бізнесі, її обличчя було всипане акне. На сцені та під прицілом об’єктивів її врятували тональні засоби. Навіть коли в неї закохався Володимир Дантес, вона не могла зрозуміти, як це можливо, адже її шкіра здавалася їй гидкою. Зараз завдяки косметології та можливості придбати дорогі засоби для догляду Надя змогла виправити цю ситуацію, але, так як її шкіра сама по собі схильна до акне, час від часу виникають проблеми, а боротьба Наді за висипаннями ніколи не закінчується.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Не дивлячись на той факт, що дівчина змогла підкорити увесь світ за допомогою фотографій оголеного тіла, дівчина не припиняла страждати через висипання. Даша зізнавалася, що проблема торкнулася обличчя та спини. З часом їй також вдалося виправити це, але її боротьба за красу продовжується кожного дня, адже це питання потребує уваги.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя — приваблива та успішна жінка. Ні для кого не секрет, що вона також не уникає використання щільного гриму. Андрій Джеджула якось розповів, що зблизька обличчя артистки зовсім не таке, як на телебаченні. Мовляв, її шкіра усипана крихітними пухирцями. Сама співачка ніколи не приховувала того факту, що також страждає від тих самих проблем, що звичайні люди.

Олена Темнікова

Колишня солістка гурту “Serebro” страждала від серйозних запалень на обличчі впродовж декількох років. Співачка зізнавалася, що не могла дозволити собі вийти з будинку без макіяжу і відчувала себе осоромленою на червоній доріжці. На лікування акне було витрачено велику суму грошей. Втім, боротьба пройшла вдало.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.