Де живе Олександр Пономарьов? Співак приховує за непоказним парканом розкішну садибу: наче англійський лорд

Олександр Пономарьов проживає у розкішному маєтку, який старанно приховує від цікавих очей. Будинок Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов роками не змінює свого місця проживання. У пресі не так багато інформації про те, де живе співак та як виглядає його будинок. Однак, артист неодноразово запрошував до себе журналістів з авторитетних видань та телеканалів, і був змушений показати домівку хоча б частково.

Будинок Олександра Пономарьова

Будинок Олександра Пономарьова виконаний у тонах темного дерева. Ззовні може здатися, що він не такий заможний, адже зіркові ворота пофарбовані дешевою зеленою фарбою і нагадують звичайні сільські. Втім, після того, як ви пройдете доволі довгою алейкою до самого будинку, ви зрозумієте, що Олександр володіє справжьою садибою.

Подвір’я будинку Олександра Пономарьова.

Такий висновок можна зробити з подвір’я, яке Олександр обирає для зйомок. Так, на кадрі можна побачити зону для відпочинку, басейн, піч для приготування смачних справ, власний сад, тощо. Усі меблі, бесідка та невеличкі елементи зроблені з натурального дерева, що каже про велику вартість такої розкоші.

Олександр Пономарьов дає інтерв’ю на власному подвір’ї.

Варто відмітити, що під час інтерв’ю Дороті Олександр розповів, що є власником великого бізнесу. Його компанія надає послуги зі звукозапису, дає в оренду усю музичну та концертну техніку і так далі. Артист натякнув, що компанія дійсно велика і приносить шалений дохід.

Варто відмітити, що своє місце проживання співак змінює набагато рідше, ніж у жінок. Так, рівно десять років тому він зустрічав українських журналістів на тому самому місці, а з тих пір в особистому житті чоловіка багато що змінилося.

Схожі статті