Хто підставив своє плече онкохворій Аллі Мазур, коли вона боролася з раком? Це не член її родини

Алла Мазур розповіла усю правду про період боротьби з раком.

Останні роки видалися для Алли Мазур зовсім непростими, адже жінці довелося боротися зі страшною хворобою — раком молочних залоз. Телеведуча спочатку не знала, як реагувати на новину та вела свою боротьбу цілком таємно, не виносячи свою трагедію на публіку. Після того, як Аллі вдалося досягти стійкої  ремісії та обдумати усе, що з нею сталося за цей час, вона вирішила допомагати іншим жінкам, які потрапили у таку ж саму ситуацію.

Хто допомагав Аллі Мазур?

Алла Мазур
Алла Мазур

Родина телеведучої завжди була поруч з нею, коли їй це було необхідно. Втім, жінці було важко впоратися з тим фактом, що її можуть жаліти. Алла Мазур зазначає, що з одного боку, проявів жалю їй особисто не хотілося, але підтримка близьких зігрівала. Можливо тому її вірною помічницею стала стороння людина. Під час візитів до лікаря Аллу супроводжувала близька подруга, яка записувала і запам’ятовувала інформацію, і це було дуже важливо. На превеликий жаль, телеведуча неохоче розкриває будь-яку інформацію про близьких їй людей.

Алла Мазур та її син
Алла Мазур та її син

Варто відмітити, що син зірки дуже важко переживав хворобу матері і боявся, що втратить її. Зараз знаменитість намагається пояснити близьким онкохворих, як необхідно виражати свою підтримку та як можна допомогти хворому на рак, не принижуючи його гідності.

Сподіваємося, що місія Алли Мазур досягне своєї цілі і зірці вдасться зробити цей світ трохи кращим. Адже рідні завжди про нас хвилюються, але не завжди можуть коректно до нас донести цю думку. З часом все може стати зовсім інакше, а підтримка стане набагато сильнішою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.