Зіркові татусі-одинаки, які замінили своїм дітям обох батьків: Володимир Кличко, Василь Вірастюк та інші

Мами, які виховують дітей самостійно, явище поширене, тоді як батьки-одинаки – рідкість, як і раніше, навіть серед зірок. Тим не менш, вони все ж існують.

Герої нашої сьогоднішньої добірки залишилися одні з дітьми на руках в силу життєвих обставин. Часом, трагічних.

Василь Вірастюк

Володар титулу найсильнішої людини в світі Василь Вірастюк втратив свою першу дружину Світлану під час відпочинку на гірськолижному курорті. Жінку накрило сніговою лавиною. Спортсмен одночасно став вдівцем і батьком-одинаком, у пари підростав син Адам.

Василь Вірастюк з покійною дружиною та сином
Василь Вірастюк з покійною дружиною та сином

Володимир Кличко

Відомий у всьому світі український боксер Володимир Кличко самостійно виховує дочку Кайю-Євдокію, яку йому народила американська актриса Хайден Панеттьєрі.

Пара кілька років прожила в цивільному шлюбі та навіть заручилася, проте до весілля справа так і не дійшла. Після розставання дитина залишилася жити з Володимиром в Україні. Хайден же по можливості відвідує дочку і підтримує з нею зв’язок по телефону.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі

Костянтин Хабенський

Син Костянтина Хабенського і його першої дружини Анастасії з’явився на світ у вересні 2007-го, але щастя від народження первістка затьмарила тривожна новина, про яку новоспечені батьки дізналися ще під час вагітності – Анастасії діагностували рак мозку.

Жінка свідомо не погоджувалася на лікування, щоб не нашкодити малюкові, збираючись розпочати терапію після пологів. На жаль, тоді момент вже був упущений, проте Хабенський бився за кохану до останнього.

Костянтин Хабенський з покійною дружиною та сином
Костянтин Хабенський з покійною дружиною та сином

Дмитро Шепелєв

Ще один знаменитий чоловік, який став батьком-одинаком не по своїй волі. Передувала цьому трагічна історія кохання і хвороби його обраниці Жанни Фріске. Співачка так само дізналася про діагноз під час вагітності, тому відмовлялася починати лікування. Так Платон Шепелєв з’явився на світ у квітні 2013-го, а вже в червні 2015-го його мама померла.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв з Платоном
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв з Платоном

Схожі статті