Віктор Павлік покинув дружину Репяхову з малюком на руках: “Ми з Мішею залишилися вдвох. Терпіння мені”

Катя Репяхова зізналася у тому, що відбувається в них вдома.

Зараз молода дружина Віктора Павліка молода мама, яка присвячує увесь свій час догляду за своїм первістком. Більше місяця тому концертний директор Віктора Франковича та його кохана в одній особі народила йому спадкоємця на ім’я Михайло. На хлопчика дуже чекали і вклали у цю подію багато зусиль.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

Не дивлячись на масовий хейт у свою сторону, Катя вирішила заробляти гроші ще й на блогерстві, де розповідає все про своє життя та побут своєї сім’ї. На закиди зі сторони невдоволених або критикуючих вона реагує бурхливо, але своє діло покидати не збирається.

Віктор Франкович поїхав

Так, саме завдяки одній з публікацій Каті Репяхової на  її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram стало відомо, що Віктор Павлік знову покинув молоду дружину з сином Михасиком та поїхав імовірніше за все по роботі.

Скріншот сторінки Каті Репяхової.

Така практика для родини зовсім не нова, так як Віктор Франкович зараз є основним годувальником в родині. Катя ж влаштовує його концерти. Та судячи з усього, дівчині зовсім нелегко залишатися на самоті з місячним малюком, який потребує максимум уваги та турботи. Зважаючи на той факт, що дівчина об’єднує з материнством декілька видів заробітку, можна тільки уявити рівень її навантаженості.

Нагадуємо, що весілля у зіркової пари не було, так як Віктор Франкович незадовго до торжества втратив сина. Подружжя вирішило зіграти його через рік після укладення шлюбу. Катя напередодні повідомила, що вони планують відсвяткувати своє кохання у листопаді.

Схожі статті