Потап відверто зізнався, хто заробляє більше – він чи Настя Каменських: “У неї більше концертів”

Відомий український продюсер і музикант Потап відверто розповів про те, хто в їхній родині з Настею Каменських заробляє більше.

Знаменита пара Потапа і Насті Каменських є однією з найбільш обговорюваних на просторах вітчизняного шоу-бізнесу. Все тому, що їхній творчий дует несподівано і в той же час очікувано переріс в сімейний, хоча свій службовий роман вони приховували від публіки настільки довго, наскільки це було можливо.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті

Після пишного весілля у 2019 році подружжя не соромиться відкрито демонструвати свої почуття і відповідати на питання про сімейне життя. Так, Потап став гостем рубрики 29 питань від радіо Люкс ФМ, де зізнався, що хоче ще четверо дітей – один син у нього вже є від шлюбу з Іриною Горовою. Не дарма Насті регулярно приписують вагітність, яка, втім, раз по раз не підтверджується.

До речі, як вважають прихильники, саме Каменських стала розлучницею, до якої Олексій пішов з сім’ї. Однак Ірина навіть гуляла на їхньому весіллі, що свідчить про хороші стосунки між колишніми.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова і Потап

Також репер зазначив, що зараз настали такі часи, коли кохана заробляє більше за нього. Пов’язано це з карантином і виступами – Насті їздить з гастролями не тільки по Україні, але і за кордоном:

“Зараз Настя мені допомагає, тому що у неї більше концертів, ніж у мене. А взагалі-то я такий чоловік, який вважає, що він повинен робити основні вклади взагалі в усе – відпочинки, діаманти, літаки, машини, проведення часу. Ну ми пашемо з ранку до вечора”.

Потап на інтерв'ю
Потап на інтерв’ю

Незважаючи на зменшення доходів, Потапенко легко розлучається з грошима. Він вважає, що гроші – це енергія, яка має властивість повертатися.

З історією кохання Потапа і Насті Каменських знайомтеся в наступному відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.