За кого Лідія Таран вдруге вийшла заміж: хто той чоловік, який допомагає ростити доньку-підлітка?

Лідія Таран вдячна Андрію Доманському, який безсердечно її полишив. Вдячна за доньку, яку виховує самостійно.

Лідія Таран і Андрій Доманський були дуже популярною зірковою парою. Творчі, креативні та дуже яскраві. Вони не виставляли свої стосунки на публіку та берегли своє щастя. Втім, під вінець телеведуча так і не пішла.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

У цивільному шлюбі зірок народилася дівчинка Василина. Та стосунки вирішив обірвати Андрій. Для Лідії це було ударом, адже їй здалося, що взаємини почали поліпшуватися.

До речі, в Андрія шестеро дітей від різних дружин. Ведуча знає про те, що її екс-обранець давно живе не сам, проте у його особисте життя не втручається.

За кого вдруге вийшла заміж Лідія Таран?

Ефектна білявка завжди була у центрі уваги. За словами знаменитості, проблеми з пошуком кавалера у неї ніколи не виникало.

“У мене завжди хтось був. Я не присвячувала час пошукам хлопця, чоловіку, другій половинці – називайте, як хочете, – багато уваги. Я скоріше була сконцентрована на роботі і кар’єрі. Якби моєю головною метою було налагодити сімейне життя, я б, напевно, зробила це ще 20 років тому “, – розповіла Таран сайту clutch.ua.

Лідія Таран
Лідія Таран

Відомо, що артистка виховує Василину самотужки. Допомагають інколи родичі. Вірною опорою для зірки також став її рідний брат. Втім, на долю не скаржиться ведуча.

Про Андрія Таран вже давно й не згадує ні доброго, ні поганого. Єдине, що вважає артистка можна відзначити – це те, що без нього у неї б не було такої чудової доньки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.