Чому Таюне більше не дає сольних виступів: так і не змогла вийти з тіні Головного вовка країни?

Таїсія Сватко стала справжнім відкриттям для української сцени. Бек-вокалістка Олега Винника вразила артистизмом і голосом.

Таюне. Ця співачка майже всю свою кар’єру “прикривала тил” Головного вовка країни. Музиканти впевнені, що саме на бек-вокалістах лежить одна з найважливіших задач: зробити співи вокаліста “чистими”. Саме “беки” часто рятують виконавців, коли ті помилково беруть не ту ноту.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Часто на концертах навіть не представляють поіменно артистів, які співають разом з фронтменом колективу. Та не в Олега Винника. Співак не забуває публічно дякувати не тільки музичній підтримці, а й головній вокалістці колективу. У 2019 році написав для неї кілька пісень, які зробили цілий фурор на українській естраді.

За композиції співачка вже встигла отримати кілька нагород.

Відзначили Таюне на телеканалі Україна і на премії “Українська пісня року”. Початок був закладений дуже гарний.

Чому Таюне не дає сольних концертів?

Співачка, як і всі зірки тривалий час не давала виступів через пандемію 2020 року. Зараз вона вже кілька разів співала перед широкою аудиторією, але разом з Олегом Винником.

Цікаво, що артистка з великим потенціалом навіть не веде активно соціальних мереж. Колись, в інтерв’ю Каті Осадчі, зірка розповідала, що у неї немає амбіцій стати першою співачкою України.

Співачка Таюне

Натомість вона ревно хоче поділитися новими піснями Олега Винника, адже вважає, що вони дуже красиві і мають глибокий сенс. З колективу Головного вовка країни також не хоче йти, адже всім серцем любить свою робот і колег.

Схожі статті